Clearing - aanbevelingen

 

Ik had vaak het ongemakkelijke gevoel niet alleen te zijn in mijn huis en er gebeurde allerlei onverklaarbare dingen, zoals deuren die dicht sloegen en radio’s die spontaan begonnen te spelen… De keuken voelde heel onprettig, we wilden er telkens snel weg. Het huis voelt na het clearen weer heel plezierig en uitnodigend. De geschiedenis herhaalt zich, blijkt maar weer uit jouw waarnemingen. Nooit geweten dat het verleden van het huis zo’n rol speelde in onze belevingen. Heel bijzonder! Dank je wel.

Peter, artsZeg, is het pand dit weekend geschilderd? Het lijkt zo licht!

Werknemer ZorginstellingWij zijn hulpverleners in de psychiatrie en werkzaam in een monumentaal pand in Amsterdam, waar veel verslaafde en wanhopige mensen over de vloer komen. Er werd hier veel ruzie gemaakt, ook door collega's onderling. Mirjam hielp ons met veel humor en respect om de plekken waar veel oude pijn vastzat schoon te maken en om het rijke maar ook pijnlijke verleden van dit pand weer in ere te herstellen. We werken inmiddels weer in harmonie samen, mensen zijn geïnspireerd en de energie stroomt geweldig! Dank je wel Mirjam!

Monique, Hans en Magda, Werknemers Zorginstelling

PS Weet je dat er hele leuke mensen hebben gesolliciteerd bij ons? Wat een heerlijke verandering!De laatste tijd viel het ons op dat we veel pitches verloren. Vooral de voorstellen in een specifieke kamer geschreven, gingen steeds niet door. Ik besloot het pand te laten clearen door Mirjam, waarin ik veel vertrouwen stel.
Nadat Mirjam in mijn bijzijn ons kantoorpand heeft gecleared, waarbij ze allerlei relevante feiten aan het licht bracht, voelt het pand lichter en meer bij ons passend. Alsof er een frisse wind waait en we allemaal energie halen uit die luchtstromen. En het ongelofelijke gebeurde: in de maand erna brachten we 7 offertes uit en wonnen alle 7 projecten. Ik ben er van overtuigd dat er verband is tussen het werk van Mirjam en ons succes en ben er Mirjam meer dan dankbaar voor. Het is het vertrouwen en de financiële investering meer dan waard geweest.

Nicoline, directeur TLH


 

Ik was zeer verrast door de waarnemingen die Mirjam bij het 'clearen' van mijn appartement deed. Ik heb in één sessie zo enorm veel geleerd en gevoeld dat ik nu, dagen later, nog steeds alles aan het verteren ben. Niet alleen voel ik meer ruimte en lichtheid in het appartement, het voelt alsof ik ook zelf veranderd ben, de manier waarop ik naar mezelf kijk, hoe ik tegenover de wereld en de mensen om mij heen sta. Mirjam is in staat om heel diep te gaan, de kern van een storing te voelen, en vervolgens heel snel met oplossingen te komen.

David, yogadocentHé lieve Mirjam, kom net terug van lesgeven. Ik kan je wel zoenen. De energie in school is nu helemaal goed, ben niet eens moe. En iedereen was lekker aan het werk. Echt te gek!

Marianne, docent


 

Waarom een houseclearing? Ik voelde me al jaren niet lekker in mijn vel zitten, geblokkeerd, moe, loom, ik kwam ondanks een druk leven niet vooruit.Het was heel bijzonder om de clearing door Mirjam mee te maken. Ik vind het opmerkelijk dat energieën op onzichtbare wijze invloed op je welbevinden kunnen hebben. En het onderscheid tussen onzichtbare energieën waarvan de herkomst niet voor de leek is te herleiden en de energieën die spullen  die zich in het huis bevinden maakte zij voor mij heel duidelijk.

Haar voorstellen voor veranderingen waren zeer concreet. We hebben nu een aantal zaken in het huis aangepakt. De veranderingen zijn bescheiden, maar het effect is wel merkbaar. Mijn partner en ik zijn veel bewuster over onze relatie tot onze woning. De vertragende energie die Mirjam vond, lijkt langzamerhand te versnellen. Ik ben zelf –letterlijk- in beweging te komen. Ik sport en beweeg vaker en ben zelfs op hula hoop les gegaan. De achterkamer was vroeger de salon, nu de speelkamer.

Yolanda

Terug naar Space Clearing

Home