Readings - Recommendations


Mirjam is een bijzonder en veelzijdig mens. Ze kan problemen waarnemen, benoemen en visualiseren. Ze beschikt over de gave vrijwel direct de vinger op de zere plek te leggen, doeltreffend en trefzeker. Wij noemen haar 'ons derde oog '. Haar duiding van onze bedrijfsactviteiten was zeer to the point en maakte meteen duidelijk waar werk te doen was. Haar duiding was een verrassing voor onze raad van adviseurs!

Kees, directeur CadformDank je wel voor deze mooie boodschappen vanuit het ongeziene!! Ik heb 'm nu een paar keer gelezen en iedere keer haal ik er iets meer uit!! Boeiende materie, hoor! 

PaulineIk vond je reading echt heel frappant. Veel dingen zijn duidelijk geworden en enkele blijven nog een mysterie. Prima. Je woorden over India hebben me heel erg geraakt. Ik voel me vaak weemoedig en vol heimwee als ik aan India denk. Het heeft met mijn voorouders te maken die er vandaan kwamen. Hartelijk dank voor je mooie reading, ik ben er heel erg dankbaar voor. Ik zal het vaak oppakken om te herlezen. Er zit zoveel in! P. had helemaal gelijk, je bent een bijzonder mens.

Sita Wat geweldig je duiding te ontvangen. Niet allemaal even vleiend, maar ze geven wel helderheid en mogelijkheden om er wat verder over een en ander na te denken en anderszins mee bezig te zijn. Ik dank je voor de tekst. Ik ben er blij mee. 

PeterDank je wel voor eerste hulp aan mijn levensweg. Ik loop al jaren met deze vragen. Jij hebt me eindelijk een handvat gegeven en helder gemaakt hoe ik nu verder kan. Het geeft me de moed om door te gaan! 

FranciscaWat heb jij een ontzettend prachtig verhaal door je heen laten stromen! Petje af! Bedank je gidsen, we zijn er zo blij mee, het is zo ontzettend raak! Prachtig, dank je wel!

HansJouw reading voor mijn verjaardag was uitmuntend, zo to the point! Alles valt op zijn plek. Het leven is magisch en very exciting. En ik zit er midden in!

PaulThank you so much for the reading and I think I understand most of it.  I was so pleased and grateful to see that I have Angels to help me and guide me. My feeling from the reading was that I should now stand up for myself without feeling guilty and do things that make me happy. Thank you for your help.

It was a lucky day for me that my friend spoke of you and asked if you would do a reading for me.

Denise


 

Je duiding geeft helderheid en mogelijkheden om anders over dingen te denken en er anders mee om te gaan. Ben ik blij mee.

Peter


 

Veel dank voor je bemoedigende reading, ik heb er veel aan. Ik herken me er goed in  en voel me weer gelukkig met mezelf! Fijn dat ik je mocht vinden.

Mariëlle

Terug naar Readings

Home