Mirjam

 

Nieuwsgierig was ik al als kind, naar waar we vandaan komen en waarom we hier op deze aarde zijn. Bewust en in vrijheid omgaan met wat het leven biedt is mijn streven. Ik ben helderhorend en helderwetend en als beeldend kunstenaar heb ik ervaring in het omgaan met innerlijke beelden. Ik geef in mijn werk anderen graag de ruimte om in evenwicht te komen, geïnspireerd te raken en succesvol te zijn. 
De opleiding tot docent Stretching gaf mij inzicht in de relatie tussen lichaam, geest en ziel. Het kunstenaarschap bracht mij bij de Jungiaanse Psychologie, de Feng Shui en een opleiding tot coach bij het ITIP. Bij Christina Sonius leerde ik werken met opstellingen en lessen Analytische Tekentherapie volgde ik aan het Pedagogisch Instituut Heemstede. Meer inzicht in de energiën in de natuur kreeg ik in de lessen van Maja Kooistra. Van Eric Dowsett leerde ik Space- and Personal Clearing. Ik doe nu een verdiepende studie Healing aan de School of Intuition & Healing en het College of Psychic Studies in Londen, UK. 

Ik geef persoonlijke sessies en doe readingen per skype of per mail. Ik geef workshops in Nederland, Frankrijk en Engeland. Ook schrijf ik over mijn waarnemingen. In een lezing geef ik inzicht in mijn werken met energiën.

Hoe ik het doe? Ik ben er. En ik werk met heel mijn hart. Zo is het.

Mirjam Janse

Postbus 93025 | 1090 BA Amsterdam
Mobile NL +31626132972
Mobile UK +4478042109148
Skype mirjamjanse
mail@mirjanse.nl

KvK 34363246
BTW NL 1307.02.006.B.01   
www.mirjamjanse.nl
www.mirjanse.nl
nl.linkedin.com/in/mirjanse

 

Home